Liity jäseneksi

Jos meripelastustoiminta kiinnostaa ja pidät liikkumisesta merellä myös huonommalla kelillä, niin ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin sivun alalaidan lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää Kotkan Meripelastusyhdistyksen toiminnasta sekä toimintaan mukaan tulemisesta.

Meripelastusharrastuksen aloittaminen ei vaadi mitään erityisosaamista – halu auttaa riittää ja on hyvä perusta vapaaehtoismiehistöön pääsemiseksi. Pelastusmiehistössä toimiminen edellyttää 18 vuoden ikää, mutta tarjolla on monenlaista tehtävää nuoremmillekin.

Meripelastus on sekä fyysisesti että psyykkisesti vaativa harrastus, joka edellyttää sitoutumista. Koulutuksessa seuraamme Suomen Meripelastusseuran valtakunnallista koulutusjärjestelmää. Sen lisäksi, että kouluttaudumme asianmukaisesti, hyvä ja toimiva kalusto sekä kunnon varusteet takaavat miehistölle mahdollisuuden toimia merellä turvallisesti ja tehokkaasti.

Jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin alla olevalla lomakkeella. Yhdistyksen henkilöjäsenmaksu on 25 euroa vuodessa ja yhteisöjäsenmaksu 100 euroa/vuosi.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Nimi

Syntymäaika

Osoite

Postinumero ja -toimipaikka

Puhelinnumero

Sähköposti

Varmistuskoodi
captcha

Syötä yllä oleva varmistuskoodi ennen tietojen lähettämistä.

Lähetä